Perkhidmatan Kreatif Utama :

Inilah lubuk di mana anda boleh memiliki perkhidmatan karya seni grafik berkualiti tinggi, kerana kami amat menitikberatkan hasil seni yang bukan sahaja memliki daya tarikan unik namun nilai komersial yang diterapkan mampu melonjakkan produk atau perkhidmatan anda ke tahap lebih tinggi. Dengan memiliki penampilan produk grafik yang kemas, dan profesional, akan menambahkan lagi kepercayaan pelanggan anda terhadap produk yang dihasilkan. Ingat! Pandangan penampilan pertama produk anda sangat penting.

Corporate Identity

Anda pemilik perniagaan? Ingin memiliki Logo Perniagaan yang mampu memberikan impak positif & senang diingati? Perniagaan anda akan mudah diingati jika logo anda mudah dibaca, memukau dan nampak PRO! Perkhidmatan Corporate Identity Design juga meliputi item-item berikut

Multimedia Tools

Variasikan kempen pemasaran anda dengan item-item pemasaran dan pengiklanan melalui multimedia. Melalui elemen-elemen Multimedia, mesej produk dan perkhidmatan anda dapat disampaikan dengan lebih kreatif dan pelanggan akan mudah ingat!!

Multimedia Training Class

Di Pixie Studio, kami menawarkan pelbagai kursus kemahiran multimedia yang fleksibel, bagi memenuhi permintaan para pelanggan yang tidak mempunyai masa yang banyak untuk mempelajari ilmu multimedia. Kami menemui rumus dan formula untuk memastikan anda boleh menguasai asas dalam tempoh singkat dan diajar oleh tenaga industri yang sangat berpengalaman. Anda tiada asas dan tiada pengalaman dalam industri ini, tidak mengapa, yang penting anda mempunyai minat dan kesungguhan yang tinggi, anda akan mampu menguasai perisian-perisian multimedia. Kursus ini juga ditawarkan untuk perseorangan, berkumpulan kecil (1-5 orang) atau kumpulan besar maksima 15 orang per sesi. Terbuka kepada orang awam, jabatan kerajaan dan swasta.

Kursus Animasi Objek – Adobe Flash CS3

Kursus Rekaan Grafik – Photoshop & Illustrator CS3

Kursus Storyboard & Concept Art (Cartoon Drawing Class)

Kursus asas melukis watak animasiĀ 

Ceramah Multimedia & kerjaya

Kursus rekabentuk 3D Modeling – Autodesk Maya

Percetakan & Rekabentuk grafik

CETAKAN KAD JEMPUTAN

CETAKAN BUTTON BADGE

Perkhidmatan lain yang turut disediakan: